ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η νομική ομάδα της International Law & Associates (InterLaw) δρα εδώ και 30 χρόνια με έντονη δραστηριότητα και μεγάλη επιτυχία στον χώρο της μάχιμης και συμβουλευτικής δικηγορίας σε όλους τους τομείς του δικαίου, όπως μεταναστευτικό,ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό, οικογενειακό,  υποχρεωμένα νοικοκυριά, καθώς και μεταφραστικές υπηρεσίες.


Επενδύουμε στις υποθέσεις σας
Επενδύουμε χρόνο και χρήματα για την ανάπτυξη και παρουσιάση των υποθέσεών σας. Γιατί είναι σημαντικό αυτό για εσάς ; Ενώ άλλα δικηγορικά γραφεία δαπανούν πόρους σε διαφημιστικά σποτ και αφίσες, εμείς αφιερώνουμε το μεγαλύτερο μερίδιο των πόρων μας για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας. Η εμπειρία μας , μας επιτρέπει να έχουμε άμεση και σωστή λύση των προβλημάτων σας. Γι ‘αυτό οι παλιοί μας πελάτες, μας συστήνουν σε φίλους τους γνωρίζοντας πως θα πράξουμε κατά τον δυνατό καλύτερο τρόπο για την επίλυση της όποιας υπόθεσης. Είμαστε περήφανοι για τον επαγγελματισμό μας και την αγάπη για τον συνάνθρωπο.Η επιτυχία μας οφείλεται στην εμπιστοσύνη που μας δείχνετε χρόνια τώρα και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για εσάς.


Δουλεύουμε σαν ομάδα
Οι δικηγόροι και συνεργάτες της Interlaw λειτουργούν πάντοτε σαν ομάδα. Κάθε εβδομάδα γίνονται meetings για να συζητηθούν λεπτομέρειες των υποθέσεων, ώστε κάθε ένας ξεχωριστός πελάτης να μπορέσει να λάβει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μέσα από μια άρτια στελεχωμένη νομική ομάδα. Μη ξεχνάτε ότι, το σημαντικότερο μέλος της ομάδας είσαστε εσείς. Θα σας κρατάμε πάντα ενήμερους για την πορεία των υποθέσεών σας. Η φιλοσοφία μας περιστρέφεται γύρω από εσάς και τα επιτυχημένα αποτελέσματα των υποθέσεών σας.


Ακεραιότητα
Είμαστε πολύ περήφανοι για το γεγονός ότι συγκεντρώνουμε όλες μας τις προσπάθειες και πόρους για να δουλέψουμε για το συμφέρον των συνανθρώπων μας και των ευπαθών ομάδων που μας χρειάζονται περισσότερο. Εκπροσωπούμε εσένα, και τα συμφεροντά σου στο 100%.

H εταιρεία  έχει τη δυνατότητα να προσφέρει, σε όλους τους πελάτες που την εμπιστεύονται εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά και στους καινούριους που θα αναζητήσουν τις υπηρεσίες της, εξαιρετικά αναβαθμισμένες και καινοτόμες νομικές υπηρεσίες.


Δραστηριότητα

Οι κύριοι τομείς δραστηριότητάς μας επικεντρώνονται σε θέματα που επηρεάζουν κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες όπως αυτές των συνταξιούχων (όπως έλεγχος προϋποθέσεων συνταξιοδότησης, κατάθεση συνταξιοδοτικών φακέλων, περικοπές συντάξεων, επιβολή εισφοράς αλληλεγγύης κ.ά), των μεταναστών (όπως ζητήματα αδειών παραμονής,ανανεώσεις, πολιτικό άσυλο, ιθαγένεια και άλλων αφορώντων στους μετανάστες), των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα που έχουν υποστεί μεγάλες μειώσεις από τις περικοπές των τελευταίων ετών, των επιχειρήσεων («κόκκινα» δάνεια, εμπορικό σήμα) αλλά και των ιδιωτών (υπερχρεωμένα νοικοκυριά, απελευθέρωση εγγυητή) κ.α.